Karlıktepe Mah. Ayabakan Sk. No:5-7B Kartal / İstanbul
+90 216 488 50 00
+90 216 488 18 28

Merdivenler Gözünüzü Korkutmasın

Merdivenlerden hasta transferinde çözümsüz değilsiniz. Bir operatör aracılığı ile merdiven inip çıkabilir akülü merdiven sandalyesi ve yalnızca merdiven inebilir tahliye sedyesi ile merdivenlerde güvenli ve sağlıklı hasta transferi gerçekleştirebilirsiniz.

Hem kullanıcının hem de hastanın güvenliğini sağlayan merdiven sedyeleri acil durumlarda asansörün kullanılamadığı koşullarda pratik çözüm sunar.

Merdiven inme-çıkma cihazı olarak ta adlandırılan ürün, akü, elektrik motoru ve palet mekanizması sayesinde dolu batarya ile 100 kat merdiven inip çıkabilecek kapasitededir.

Akülü merdiven sandalyesinin yüksek taşıma kapasitesi (180kg) ve katlanabilir yapısı sayesinde araç ile transferi mümkün kılarak farklı ağırlıktaki hastaların transferine imkan sunmaktadır.

Tahliye sedyesi ise özellikle acil durumlarda, afet, yangın vb. hızlı tahliye gereken ve asansörlerin kullanılamadığı koşullarda bir kullanıcı tarafından tek hareket ile anlık sürede kurularak, 159 kg ağırlığına kadar olan hastaların hızlı ve güvenli bir şekilde merdivenlerden indirilerek tahliyesini mümkün kılar.

Merdiven tahliye sedyesinin katlanabilir yapısı ve düşük ağırlığı sayesinde yaya veya araçlı olarak ihtiyaç bölgesine hızlı bir şekilde ulaştırma imkanı sunar.

Alev yürütmeyen kumaşı ve koruma kılıfı yangın durumlarında ürünün kullanılmasını sağlar.

Akülü Paletli Merdiven Sandalyesi

Tahliye Sedyesi